Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (3.92 secunde)
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Cu cat ne apropiem mai mult de integrarea in Uniunea Europeana, cu atat ingrijorarea firmelor romanesti creste.
La 31 iulie 2009, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 27.326 milioane euro, fata de 26.466 milioane euro la 30 iunie 2009. In cursul lunii au avut loc urmatoarele operatiuni:
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
571/2003 privind Codul fiscal, perioada fiscala in cazul taxei pe valoarea adaugata (TVA) este luna calendaristica.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
Pe 17 iunie a intrat in vigoare un nou regim de declarare derogatoriu pentru firmele aflate in inactivitate temporara. Conform normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, impozitul forfetar nu se aplica societatilor comerciale care se afla in inactivitate temporara.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Agerpres informeaza ca Senatul a adoptat, marti, cu 55 de voturi pentru, 49 impotriva si nicio abtinere, proiectul de lege de ratificare a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: in fond, libertatea de exprimare este unul dintre marile castiguri ale ultimelor doua decenii.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Liderul social-democrat a apreciat ca, in prezent, tot ce inseamna subiect de interes national a devenit subiect de disputa intre presedinte si premier. ... Ataca Tariceanu cu un proiect de modificare a Constitutiei pentru o republica parlamentara, imediat vine Traian Basescu si spune ca vrea referendum pentru o republica prezidentiala.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Comisia Europeana va declansa procedura de deficit excesiv si impotriva Romaniei. Astfel, intram intr-un "club select", in care mai sunt Franta, Irlanda, Spania, Grecia si Marea Britanie.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. Cea pe care a varsat-o pe umarul lui "Draga Stolo", intr-un moment ale carui cauze reale au ramas, dincolo de speculatii, necunoscute opiniei publice.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
google-analytics.com